Home Cursusprogramma

Cursusprogramma

Het recht is continu in beweging en wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in recordtempo op. Als juridische professional is het van belang continu op de hoogte te blijven. Of misschien wilt u gewoon uw vakgebied verbreden. Een cursus van de NVRA biedt uitkomst. 

NVRA organiseert jaarlijks cursussen voor juridische professionals in uiteenlopende rechtsgebieden. De cursussen worden uitgevoerd door de Stichting Opleidingen NVRA (SON) en zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Bent u lid van de NVRA? Dan neemt de verenging een groot deel van de kosten voor haar rekening, omdat we veel belang hechten aan permanente educatie. Tegelijkertijd bent u na het succesvol voltooien van de cursus, verzekerd van een door diverse beroepsgroepen erkend certificaat en bijbehorende studiepunten.

Praktische informatie

Alle cursussen worden waar mogelijk gehouden in het centraal gelegen Hotel Vianen (Van der Valk) aan de A2. De cursussen beginnen om 13.00 uur en eindigen om 16.30 uur en ruim voorafgaand aan de cursus ontvangt u een syllabus. Deze ondersteunt de cursus, maar kunt u nadien ook gebruiken als handig naslagwerk.

Kosten

De NVRA draagt een belangrijk deel van de kosten van de cursus, zodat we prijzen laag kunnen houden. Dat maakt het zeer aantrekkelijk om tegen lage kosten toch de permanente educatie op peil te houden. Daarnaast worden de cursussen aangemeld bij de KBvG, RB, Bureau Wsnp, NEVOA en andere organisaties.

Vragen/opmerkingen

De Stichting Opleidingen NVRA streeft ernaar haar dienstverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks vragen/opmerkingen of klachten hebben over de opzet, inhoud en/of het verloop van de cursussen, dan kunt u zich wenden tot de cursuscoördinator, de heer A.D. den Boef, telefonisch bereikbaar via: 06 38 06 23 15 of via e-mail: cursussen@nvra.nl

Programma en data 2019

In 2018 zijn er diverse cursussen georganiseerd door de NVRA. Deze cursussen waren o.a. gericht op AVG, Huurrecht en Procederen bij de kantonrechter.

Cursus Actualiteiten arbeidsrecht op 6 maart 2019
Op woensdag 6 maart staat alweer de eerstvolgende cursus “Actualiteiten arbeidsrecht” gepland.

Annuleringsvoorwaarden

U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk (via e-mail aan cursussen@nvra.nl) annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren. Indien u binnen 2 weken voor aanvang annuleert, brengen wij u een bedrag van 50 exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. In dat bedrag is het eventueel dan al aan u verstrekte cursusmateriaal inbegrepen. Indien u zonder berichtgeving niet op de cursus verschijnt, berekenen wij u het volledige bedrag. Bij verhindering kan een vervanger van uw inschrijving gebruikmaken.

Cursussen