Home Cursusprogramma Cursus De normalisering van de rechtspositie van ambtenaren (WNRA) op 23 oktober a.s.
23 okt

Cursus De normalisering van de rechtspositie van ambtenaren (WNRA) op 23 oktober a.s.

Nu inschrijven

Op 1 januari 2020 zal de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (Wnra) in werking treden. Eén van de gevolgen daarvan is dat voor overheidswerknemers het civiele arbeidsrecht gaat gelden. Dit leidt tot grote veranderingen. Om te beginnen zullen de medewerkers niet langer werkzaam zijn op basis van een eenzijdige aanstelling, maar op basis van een (tweezijdige) arbeidsovereenkomst.

Op 23 oktober aanstaande zal gastdocent mr. A.D.M. (André) van Rijs, in de dagelijkse praktijk werkzaam bij de Vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit Tilburg ingaan op de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (Wnra). Eén van de gevolgen daarvan is dat voor overheidswerknemers het civiele arbeidsrecht gaat gelden. Dit leidt tot grote veranderingen. Het is van belang om u goed voor te bereiden voor de invoering WNRA per 1 januari 2020. Wat zijn de gevolgen van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra)? Wat verandert er en voor wie?

Programma

13.00- 13.30 inloop
13.30 - 15.00 cursus deel 1
15.00 - 15.15 pauze
15.15 - 16.45 cursus deel 2
16.45 -1 8.00 nabespreking en borrel

Locatie

Vergadercentrum IJsselstaete, Industrieweg 31, 3401 MA IJsselstein

Kosten:
Voor leden € 150,00 en voor niet-leden € 250,00 exclusief BTW

Opleidingspunten:
3 PE-punten

Annuleringsvoorwaarden:
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk (via email aan cursussen@nvra.nl) annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren. Indien u binnen 2 weken voor aanvang annuleert, brengen wij u een bedrag van € 50 (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. In dat bedrag is begrepen het eventueel dan al aan u verstrekte cursusmateriaal.
Indien u zonder berichtgeving niet verschijnt op de cursus berekenen wij u het volledige bedrag.
Bij verhindering kan een vervanger van uw inschrijving gebruikmaken.