Home Cursusprogramma Cursus Actualiteiten arbeidsrecht op 6 maart 2019
6 mrt

Cursus Actualiteiten arbeidsrecht op 6 maart 2019

Nu inschrijven

Ieder jaar zijn er weer nieuwe ontwikkelingen in het arbeidsrecht, dat maakt onze cursus “Actualiteiten Arbeidsrecht” altijd een goed moment om bepaalde thema’s met elkaar uit te diepen. Op 6 maart aanstaande zal docent mr. Mark Diebels, in de dagelijkse praktijk advocaat en specialist Arbeidsrecht ingaan op ontslag en uitdiensttreding en hoe daar in de praktijk mee om te gaan. Wat zijn aspecten waar een HR afdeling rekening mee moet houden als het om de transitievergoeding of een billijke vergoeding gaat? En wat zijn actualiteiten rondom het procederen bij ontslag op staande voet? Denk daarbij aan de zgn “Kleine Dico” en “Wilco” uitspraken.

Ook wordt stilgestaan bij de aangekondigde wetswijzigingen rondom arbeidsongeschiktheid, de compensatieregeling en specifieke plannen voor het MKB.

Uiteraard komen ook algemene actualiteiten en in het oog springende zaken aan bod.

Mis het niet, na het volgen van deze cursus bent u weer helemaal bij!

Programma
Aanvang: 13.00 tot 16.30 uur, vanaf 12.30 uur staan er broodjes klaar.

Locatie
Hotel van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75 te 4132 XE Vianen (tel. 0347-325959)

Kosten:
Voor leden € 150,00 en voor niet-leden € 250,00 exclusief BTW

Opleidingspunten:
3 PE-punten

Annuleringsvoorwaarden:
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk (via email aan cursussen@nvra.nl) annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus kunt u kosteloos annuleren. Indien u binnen 2 weken voor aanvang annuleert, brengen wij u een bedrag van € 50 (exclusief btw) aan administratiekosten in rekening. In dat bedrag is begrepen het eventueel dan al aan u verstrekte cursusmateriaal.
Indien u zonder berichtgeving niet verschijnt op de cursus berekenen wij u het volledige bedrag.
Bij verhindering kan een vervanger van uw inschrijving gebruikmaken.

Cursussen