Home Register De heer Mr. A.W. Mulderij (Arwin)

Zoek een Rechtskundig Adviseur

Mulderij Bedrijfsjuristen

Mulderij A.W.

Postbus 106
3850 AC ERMELO

E-mail info@mulderijbedrijfsjuristen.nl

Telefoon 0341 - 844648

Mulderij Bedrijfsjuristen & Incasso bestaat uit een incassokantoor en een juristenkantoor. Vanuit ons incassokantoor incasseren onze incassojuristen openstaande rekeningen en niet betaalde schulden. Vanuit ons juristenkantoor geven wij juridisch advies en voeren we gerechtelijke procedures.

INCASSOKANTOOR - NO CURE NO PAY

Als incassokantoor werken wij op basis van No Cure No Pay. Dat geldt ook voor internationale incasso opdrachten. Wij nemen al bedragen vanaf € 100,- in behandeling. Er geldt geen maximum voor de hoogte van de vordering.

INCASSO DOOR JURISTEN & COMPLEXE INCASSO OPDRACHTEN

Wij zijn zeer ervaren incassojuristen met grondige kennis van het incassorecht en beslag- en executierecht. Met regelmaat verwijzen incassopartners en advocaten cliënten aan ons door. Denk hierbij aan inning van hoge geldvorderingen (> € 25.000), maar ook complexe incasso opdrachten (betalingsgeschillen) en executiegeschillen zijn dagelijkse kost voor ons. Indien nodig, starten wij een gerechtelijke procedure voor u als schuldeiser of voeren verweer voor u als schuldenaar.

JURISTENKANTOOR - RECHTSBIJSTAND

Mulderij Bedrijfsjuristen is huisjurist van diverse ondernemingen. Heeft u juridisch advies nodig? Wilt u een (internationaal) contract of leveringsvoorwaarden laten opstellen? Wilt u een rechtszaak starten of bent u zelf gedagvaard? Wij zijn specialist op de volgende rechtsgebieden:

- incasso, beslag- en executierecht
- overeenkomstenrecht
- bouw- & huurrecht
- faillissementsrecht
- aansprakelijkheidsrecht

KWALITEIT

Onze kracht zijn de zeer korte lijnen, vijftien jaar ervaring in advocatuur én deurwaarderij en onze strijdvaardigheid. Wij beschikken daarnaast over een breed netwerk van collega's, zowel in Nederland als in het buitenland: gerechtsdeurwaarders, gespecialiseerde advocaten en accountants. Voor kwaliteitstoetsing en nascholing zijn we aangesloten bij beroepsorganisatie NVRA.

Lees verder op www.mulderijbedrijfsjuristen.nl of bel 0341-844648