Home Register Mevrouw P.N. Smits Esq. (Pip)

Zoek een Rechtskundig Adviseur

PipTalk Mediation

Smits P.N.

Weena-Zuid 130
3012 NC ROTTERDAM

E-mail pnsmits@piptalkmediation.nl

Telefoon 010 - 7997427

Pip N. Smits werd geboren in 1964 in Rotterdam en vertrok in 1985 naar de V.S. met $100 en 1 koffer om acteren te studeren. Via een detour studeerde Pip in New York en behaalde haar Bachelor degree, Magna Cum Laude, in 1993. Pip ging erna naar Law School in Los Angeles en in 1998 behaalde zij haar Juris Doctor degree. Pip werkte voor enkele grote advocaten kantoren in Los Angeles en was ook General Counsel voor meerdere ziekenhuizen en healthcare facilities.

In april 2006 opende zij haar advocaten kantoor, Law Offices of Pip N. Smits, net buiten LA. Pip sloot haar kantoor in september 2016, toen zij remigreerde naar Nederland. In oktober 2016 opende zij haar kantoor PipTalk Mediation in Rotterdam. Pip is een MfN-registermediator.

Pips “no-nonsense” aanpak is het resultaat van jarenlange ervaring met “alternative dispute resolution” in de V.S. Pips doel is om een proces te introduceren dat professioneel, zakelijk, efficiënt, kostenbesparend en eerlijk is en wat het conflict beëindigt. Want soms hebben we allemaal behoefte aan een PipTalk.

Please visit: PipTalkMediation.nl....it is not just mediation!